Haberler

Karabükspor, Hamidou Traore ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

- Karabükspor, Hamidou Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladıKARABÜK - Kardemir Karabükspor, geçen sezon 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Hamidou Traore ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

- Karabükspor, Hamidou Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

KARABÜK - Kardemir Karabükspor, geçen sezon 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Hamidou Traore ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig takımlarından Elazığspor forması giyen Malili genç orta saha oyuncusu Hamidou Traore'yi renklerine bağladı.

Kulüp binasında Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül'ün katıldığı imza töreninde Traore ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül, daha önce prensipte anlaştıkları Hamidou Traore ile 3 yıllık resmi sözleşme yaptıklarını söyleyerek, "Kendisi 1. Lig'de son 2 seneyi genç yaşına rağmen çok iyi geçirdi. Takımımıza çok büyük katkısı olacağı inancını taşıyoruz. Bizi yanıltmayacak ve takımımıza güç katacak. Kendi kalitesini bir kez daha kanıtlayarak daha yukarı çıkaracaktır" dedi.

Hamidou Traore ise Karabükspoor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Karabükspor'un bir aile ortamı olduğunu kaydeden Traore, "Beni çok istediklerini biliyordum. Kendime de güvenmemi sağladılar. Çok mutluyum ve tkaım için elimden gelen en iyisini yapacağım. Hedefim takıma yardımcı olup en üst başarılara ulaştırabilmek" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title