Haberler

Karabüklü İş Adamı Emin Demir de, AKP'den Aday Adayı

Karabüklü İş Adamı Emin Demir, AKP'den Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı.

Karabüklü iş adamı Emin Demir, AKP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Emin Demir, "Daha önce yaptığım bir konuşmada, 'Siyasi bir kimlik kazanmak meşakkati kucaklamakla eşit hale gelmiştir' demiştim. Bugün artık bunu diyemiyorum. Çünkü eşitlik bozuldu, siyasetle uğraşmak meşakkati kucaklamaktan çok daha çileli bir hale geldi. Ancak, toplumsal yaşamın vazgeçilmez unsuru olan siyaset de bu oranda yüceldi ve liyakatli ellerde çok ama çok şerefli hizmet aracı haline geldi. Ben kendimde bu meşakkati kucaklama cesaretini de, şerefli hizmet aracına dönüştürebilme liyakatini de görüyor, yeri ve zamanı geldiğinde hizmete talip olmaktan kaçmamam gerektiğini de çok iyi biliyorum. Aksi halde siyasetin, meydanı boş bulan liyakatsiz veya çıkarcı çevrelerin tekeline kalması durumunda şikayetçi olmaya, bir şey söylemeye hakkının olmadığına da yürekten inanıyorum. Bu inancım gereği ve üzerime düşeni yapmak adına, milletimize, ülkemize ve Karabük'ümüze hizmet edebilmek arzusuyla 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlere katılabilmek üzere AKP'den aday adayı olduğumu kamuoyuna ilan ediyorum" dedi.

Emin Demir ayrıca, kamuoyunda konuşulduğu gibi herhangi bir aday adayı ile pazarlık içinde asla olmadığını da söyleyerek, "Ben bu yola çıkarken birinci sırayı hedefledim ama Genel Merkezim beni listeye hiç koymayabilir. Koymasa da partimin bir oy daha fazla alması için çalışacağıma söz veriyorum" diye konuştu.

(HK-AK)

14.05.2007 19:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title