Haberler

Karabük Üniveristesinden Bahar Şenliği

Karabük Üniversitesinin Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Çerçevesinde Düzenlenen Birinci Bahar Şenliği Kutlamaları Üniversite Kampus Alanı İçerisinde Başladı. 4 Gün Boyunca Devam Edecek Şenlikler Renkli Görüntülere Sahne Olacak.

Karabük Üniversitesinin Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen birinci bahar şenliği kutlamaları Üniversite Kampus Alanı içerisinde başladı. 4 gün boyunca devam edecek şenlikler renkli görüntülere sahne olacak.

Karabük Üniversitesinin Kuruluşunun 1. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve 4 gün boyunca devam edecek Birinci Bahar Şenliği etkinlikleri Üniversite Kampus alanı içinde kortej yürüyüşü ile başladı. Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Rektör Yardımcıları, Yüksek Okul Müdürleri, Öğretim Görevlileri ve öğrencilerin katıldığı program ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile birlikte Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Daha sonra devam eden etkinlikler öncesinde kısa bir konuşma yapan, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Üniversitesinin tüm etkinliklerde yer alacağını belirterek, "Üniversitemizin kuruluşunun 1. yılını kutladığımız hafta içinde imkanlarımızın kısıtlı olmasına rağmen Birinci Bahar Şenliği kutlamalarını gerçekleştiriyoruz. Yine Karabük Üniversitesi olarak tüm Üniversiteler arası yapılan her türlü etkinliğe katılıyor ve oralarda başarı gösteren öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Üniversitemiz öğrencilerinden tek isteğimiz Atamızın izinde Muasır Medeniyetler içinde örnek birer vatandaş olmalıdır. 4 gün boyunca sürecek etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Uysal'ın konuşmasının ardından spor salonunda halk oyunları gerçekleştirilirken, ayrıca Vali Can Direkçi'nin katılımıyla açılışı yapılan ve Üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan değişik dallarda ki sergi gezildi. Sergi gezisi sırasında KÜ Yardımcı Doç Dr. İsmail Karacan topuz gösterisi yaptı. İpe bağladığı topusu yere düşürmeden fırlatarak avuç içinde döndüren Karacan'ı Vali Direkçi alkışlayarak tebrik etti.

(YE-ET-Y) 26.05.2008 19:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title