Haberler

Karabük Tso ile İş Bankası Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Türkiye İş Bankası arasında Kredi protokolü Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen törenle imzalandı.

İmza törenine TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Akyüz, Meclis Başkanı Ahmet Soykök, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Söyler, Ticari Pazarlamacılık Müdürü Sezai Sevgin ile Ticari Bankacılık Satış Müdürü Ferayi Demir katıldı.

TSO Meclis Başkanı Ahmet Soykök, TSO'nun konumu itibarı ile bankalar ile olan diyoloğunun kaçınılmaz olduğunu, TSO ve banka ilişkisini "yaprak sarması" örneği vererek, "Memurundan, işçisine, öğretmenden doktoruna kadar her kesimin büyük ölçüde paraya ihtiyacı arttı. Her kesim artan bu para ihtiyacını bankalardan temin etmeye çalışmaktadır. Ekonomik süreç Türkiye'de bu şekilde çark etmektedir. Durumun ileriye dönük kaygı verici olmaması temennisinde bulunuyorum. Artık bankalar mahsup yapıyor. Bu da ülkede ekonominin nereye geldiğini gösteriyor. Küçük olsun benim olsun düşüncesini bırakıp, bir araya gelmemiz gerekiyor. KOBİ'ler bugün can çekişiyor. Bu yüzden KOBİ'lere destek olmak lazım. Çünkü KOBİ'ler ekonomiyi ayakta tutan ve istihdam oluşturan işletmeler" diye konuştu.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Söyler ise, "Türk insanında malasef gelenekten gelen böyle bir düşünce hakim. Artık böyle düşünme zamanı geçmiştir. Güçlerimizi birleştirip, kooperatifleşmemiz, ortaklıklar kurmamamız gerekiyor. Devletin bu yönde işletmeciye yönlendirmesi gerekiyor. İş Bankası bugün Türkiye'de kalan kolektif anlayışla yönetilen tek banka. İmzalanacak protokol ile işletmecilerin İş Bankasının tabana yönelik uygun kredilerinden yararlanabileceklerini" kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Söyler ve TSO Başkanı Şaban Akyüz birlikte kredi protokolü imzaladılar.

(YE-ET-Y) 06.03.2008 15:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title