Haberler

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük Belediyesi tarafından kentte asfalt çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Karabük Belediyesi tarafından kentte asfalt çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, alt yapı ve ulaşıma büyük önem verdiklerini belirtti.

Yeni açılan yollar ve yapılan asfaltlarla şehirde ulaşımı kolaylaştırdıklarını ve şehre güzel bir çehre kazandırdıklarını söyledi.

Araç Çayı'nda sivrisinekle mücadele

Karabük Belediyesi tarafından halk sağlığını tehdit eden sivrisinekle mücadele çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Araç Çayı'nda sivrisineklerin larva ve yumurtalarının canlanmasını önlemek için ilaçlama yapılmaya başlandığı kaydedildi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan saha çalışmaları sonucunda probleme neden olan türün similium türü sinekler olduğu tespit edildiği aktarılan açıklamada, ilaçlamanın devam edeceği ifade edildi.

Muhtarlar toplantısı

Karabük Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği tarafından ağustos ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.

Dernek lokalinde yapılan toplantıda konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bu tür toplantıların sorunların çözümünde faydalı olduğunu kaydetti.

Mahallelerdeki sorunların ilk ağızdan iletildiğine dikkati çeken Vergili, muhtarlarında sorunların çözümü için ilk ağızdan cevap aldığını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title