Haberler

Karabük'ten kısa kısa

Güncelleme:

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, halk ekmek büfelerinde 200 gram ekmeğin 1 lira 20 kuruştan satılacağını bildirdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, halk ekmek büfelerinde 200 gram ekmeğin 1 lira 20 kuruştan satılacağını bildirdi.

Vergili, kentte Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetiminin, 220 gram ekmeği 2 liraya çıkaran tarifeyi onayladığını üzülerek öğrendiğini belirtti.

Belediye olarak halka ucuz ekmek sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Vergili, "Gerekirse Halk Ekmek Fabrikamızın kapasitesini artıracak, muhtarlarımızla yapılacak görüşmeler doğrultusunda mahallelerimizde talep edilen noktalara yeni büfeler koyarak satış noktalarımızı çoğaltacağız. Halk ekmek büfelerinde 200 gram ekmek 1 lira 20 kuruştan satılacak." ifadelerini kullandı.

Safranbolu İtfaiyesinde eğitimler sürüyor

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Müdürlük tarafından okullarda ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ilk yardım ve yangın anında yapılması gerekenlerle ilgili bilgi veriliyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, tecrübeli kadrosuyla itfaiyeyle her zaman gurur duyduklarını belirterek, "Ne yazık ki son dönemde sık sık ve üzülerek yaşadığımız yangınlarla ilgili mutlaka bilgi sahibi olunması gerekiyor. Bu nedenle müdürlüğümüz tarafından verilen eğitim ve seminerlerin insan hayatı için önemi bir kat daha artıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Köse, ekiplerin belirli periyotlarla Safranbolu'da en çok turist alan Tarihi Çarşı'da, otel, pansiyon gibi mekanlarda da sık sık denetimler yaptığını, yangın anında yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirmede bulunduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Safranbolu Halk Ekmek Karabük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title