Haberler

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük Valisi Kemal Çeber, Beşbinevler Mahallesi'nde bulunan ve ilkokul olarak açılması planlanan eski İl Sağlık Müdürlüğü ile Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu ek binalarını inceledi.

Çeber, eski İl Sağlık Müdürlüğü binası hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ile Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Hasan Öztürk'ten çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu ek binasında incelemelerde bulunan Çeber, sınıfları gezerek bilgi aldı.

Çeber, ek binayı gezdikten sonra yeni açılacak okulun açılış onayını imzalayarak, okula şehit Özcan Ören'in isminin verileceğini söyledi ve açılacak okulların hayırlı olmasını diledi.

- Açık Kapı Hizmet Bürosu

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi hedefiyle oluşturulan Açık Kapı Hizmet Bürosu açıldı.

Açılışta konuşan Vali Kemal Çeber, konsept çerçevesinde büronun vatandaşlara en iyi şekilde hizmet edileceğini belirtti.

Personelin projeden beklenen neticenin alınması konusunda da aynı hassasiyeti göstermesini beklediklerini aktaran Çeber, yeni sistemin ülkeye ve Karabük'e hayırlı olmasını diledi.

Konuşmanın ardından Açık Kapı Hizmet Bürosunda incelemelerde bulunan Çeber, yetkililerden projenin işleyişi hakkında bilgi aldı.

- Validen Eskipazar ilçesine ziyaret

Karabük Valisi Kemal Çeber, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Eskipazar Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ile Eskipazar ilçesini ziyaret etti.

İlçede 1995'te şehit olan Şendoğan Topçu'nun Kapaklı köyünde ikamet eden babası Sadık Topçu'yu ziyaret eden Çeber, ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için şehit ailelerinin yanlarında olduklarını vurgulayan Çeber, "Bu vesile ile şehidimiz Şendoğan Topçu ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum." dedi.

Köy halkıyla da bir süre sohbet edip istek ve sorunlarını dinleyen Çeber, kısa süre önce göreve başlayan Eskipazar Kaymakam Vekili Mehmet Yasin Erkan'ı makamında ziyaret etti.

Son olarak Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan'ı da ziyaret eden Çeber, Yarkan'dan ilçede devam eden belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Kemal Çeber Karabük Politika Güncel Haberler

title