Haberler

Karabük'te Minik Öğrencilerden Duygulandıran Davranış

Karabük'ün Eflani İlçesinde Atatürk İlköğretim Okulu 3. Sınıf Öğrencileri, Örnek Bir Davranış Göstererek, 21 Ekim Günü Hakkari'de Şehit Olan Askerlerin Ailelerine Birer Mektup Gönderdi.

Karabük'ün Eflani ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri, örnek bir davranış göstererek, 21 Ekim günü Hakkari'de şehit olan askerlerin ailelerine birer mektup gönderdi.

23 öğrenci tarafından gönderilen mektuplarla ilgili bilgiler veren öğretmen Emrah Ünal, öncelikle bu duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilerini kutladığını söyledi. Ünal, "Öğrencilerim Hakkari'de yaşanan terör olayı sonrası 12 askerimizin şehit olmasından çok etkilendiler ve bana gelerek askerlerin ailelerine mektup yazmak istediklerini söylediler. Ben de kendilerine izin verdim. Öğrencilerimin bu anlamlı davranışlarından dolayı çok mutlu oldum. Öğrencilerimin yazdıkları mektuplarda şehit ailelerine

başsağlığı dileği ile onların acılarını hafifletici kelimeleri gördüm ve çok duygulandım. Böyle güzel bir davranıştan dolayı kendilerini kutluyorum" dedi.

Öğrenciler ve sınıf öğretmenleri Emrah Ünal, daha sonra yazılan mektupları Eflani Postanesi'nden şehit ailelerine gönderdi.

(YE-AK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title