Haberler

Karabük'te minibüs ve otobüslerde kurallara uyuluyor

Güncelleme:

Karabük'te minibüs ve otobüslerde kurallara uyuluyor Karabük'te polis ekiplerinin yaptığı korona virüs denetimlerinde minibüs ve otobüslerde kurallara uyulduğu gözlemlendi.

Karabük'te minibüs ve otobüslerde kurallara uyuluyor

KARABÜK - Karabük'te polis ekiplerinin yaptığı korona virüs denetimlerinde minibüs ve otobüslerde kurallara uyulduğu gözlemlendi.

Karabük'te Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı resmi ekipler minibüs ve otobüsler üzerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kentin farklı noktalarında yapılan uygulamalarda vatandaşların ve şoförlerin minibüs ile otobüslerde kurallara uydukları gözlemlendi. Tek tek durdurulan yolcu taşıma araçlarında polisler maske ve sosyal mesafe hatırlatması yaptı. Uygulama gün içerisinde belirli saatler aralığında yapılmaya devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Haberler

500

Yorumlar (1)

Hoca:

Biz şikayet ediyoruz ama emniyet şikayetçimisiniz diyor kamu davası diye bir şey yok sanırım. Esrarı onume atladı aradım gittim fakat şikayetçimisiniz diyor bana otobus minibus içler açısı siz düşünün

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title