Haberler

Karabük'te Kur'an-ı Kerim Ziyafeti

Karabük'te, Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincilerinin Katıldığı Bir Programda Vatandaşlara Kur'an Ziyafeti Verildi.

Karabük'te, dünya Kur'an-ı Kerim okuma birincilerinin katıldığı bir programda vatandaşlara Kur'an ziyafeti verildi.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Karabük Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen "Kur'an Ziyafeti" adlı etkinlik büyük ilgi gördü. Dünyaca ünlü hafızların Karabüklülere verdiği Kur'an ziyafeti, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Dünya Kur'an-ı Kerim okuma birincileri, Yıldıztepe Türkoğlu Camii İmam Hatibi ve Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Abdülkadir Sağlam ile yönetim Kurulu üyesi Abdullah Dursun, Mısırlı Memduh Cude Saad ve İranlı Cevat Penahi, okudukları surelerle salondaki dinleyicilere unutulmaz

bir gece yaşattı.

Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nevzat Türkkan ve yüzlerce vatandaşın katıldığı gecede erkekler ile bayanların yerleri ayrı tutuldu. Dünyaca ünlü hafızlar Karabüklülere Kur'an ziyafeti verdi. Kur'an-ı Kerim'den sureler okunurken, bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. 1,5 saat süren program boyunca etkileyici seslerini ayet ve surelerle buluşturan 4 hafızı izleyenler salondan ayrılırken göz yaşlarına hakim olamadı.

(YE-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title