Haberler

Karabük'te Kovid-19 denetimleri sürüyor

Güncelleme:

Karabük'te, İçişleri Bakanlığının koordinasyonunda, "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla başlatılan yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirlere ilişkin denetimler devam ediyor.

Karabük'te, İçişleri Bakanlığının koordinasyonunda, "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla başlatılan yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirlere ilişkin denetimler devam ediyor.

Bayır Mahalle Fevzi Fırat ile Kemal Güneş caddelerinde bulunan iş yerlerinde ve cadde üzerinde yapılan denetimlerde esnaf ve vatandaşlara temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulunuldu.

Denetime katılan Vali Fuat Gürel, maske takarak gezen çocuklarla bir süre sohbet etti ve ailelerini tebrik etti.

Vatandaşların büyük bir çoğunluğunun kurallara uyduğu söyleyen Vali Gürel, "Vatandaşlarımızdan maske, mesafe, temizlik ve diğer uyulması gereken kurallar konusunda hassasiyet rica ediyorum. Kendi canımıza saygı duyuyorsak, yaşlılarımız için çocuklarımızın yüz yüze eğitime bir an önce başlaması için kurallara uymamız gerekiyor. Maskesini takmayan, kurallara dikkat etmeyen insanlar, başta kendi canlarına sonra da başkalarının canlarına kastediyorlar. Toplum olarak el birliği ile mücadele etmemiz gereken salgınla karşı karşıyayız, ülkemizde ve ilimizde inşallah en kısa sürede bunun üstesinden geleceğiz." diye konuştu.

Gürel, kontrollü sosyal hayat dönemine geçildikten bu zamana kadar kentte 34 bin denetimin yapıldığını sözlerine ekledi.

Gün boyu süren denetimlerde, konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikah yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları ve vatandaşların bulunduğu tüm yaşam alanları kamu görevlileri tarafından denetlenerek gerekli uyarı ve bilgilendirmelerde bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Güneş Karabük Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title