Haberler

Karabük'te İl Dışından Gelen Pazarlamacı Uyarısı

Karabük Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Salim Sungur, il dışından gelen pazarlamacıların vatandaşları mağdur ettiğini bildirdi.

Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle yaz aylarında il dışından birçok pazarlamacının gelerek, ucuz ve kalitesiz ürün satmak suretiyle vatandaşları mağdur ettiğini söyledi.

Pazarlamacıların, vatandaşları basit pazarlama yöntemi ile ürün almaya teşvik ettiğini anlatan Sungur, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız bu tür satış yapanları gördüklerinde veya satış yapmaya kalktıklarında bizi Alo 175 hattından ararlarsa hemen müdahale ederiz. Son dönemlerde en fazla şikayetin, bankaların kredi kartı kullanım bedelleri ile ilgili olduğunu görüyoruz. Kredi kartı kullanım bedeli için gelen vatandaşlarımızdan kartın ekstrelerini alıyor, yaptığımız ilk toplantıda kesilen paraların geri verilmesini için karar veriyoruz. Bugüne kadar bize şikayette bulunan vatandaşlarımızın tüm kredi kartı kullanım ücretlerini iade ettirdik. Biz günde ortalama 10 tüketiciden şikayet alıyoruz. Bu da Karabük'te tüketici bilincinin yaygın olduğunu gösteriyor. "

- KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title