Haberler

Karabük'te İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanlığı, Toplum Gönülleri Vakfı ve üniversite öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kıyafet yardımı yapıldı.

Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardımların ilçede yaşanan ihtiyaç sahiplerine ve mülteci ailelere yapıldığını söyledi.

80 aileye 2 bin 600 parça kıyafet, 10 aileye de gıda paketi yardımı yapıldığını ifade eden Uzun, "Öğrencilerimiz gerçekten çok özverili ve duyarlı. Gençlerimize bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bu yardımların toplanmasında ve dağıtılmasında canla başla çok güzel bir çalışma sergilediler." diye konuştu.

Göreve geldiği günden itibaren yardıma muhtaç ailelere destek vermek için çalıştıklarını vurgulayan Uzun, şöyle konuştu:

"Karabük'te yaşayan tüm yardıma muhtaç ailelerimize elimizden geldiğince yardım yapıyoruz. Önce personellerimiz ailelerin yaşam şartlarını inceliyor ve durumlarını kayıt altına alıyor. Yardımları da bu çerçeve de yapıyoruz. Bugüne kadar 600 yatak, yaklaşık bin 200 battaniye yardımında bulunduk. Şube olarak Karabüklü hemşerilerimin de yardımlarını bekliyorum. Karabük'te gerçekten muhtaç durumda olan çok ailemiz var. Duyarlılıklarından dolayı tüm Karabüklü hemşerilerime teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title