Haberler

Karabük'te 'En İyi Narkotik Polisi: Anne' projesi tanıtıldı

Güncelleme:

Karabük'te 'En İyi Narkotik Polisi: Anne' projesi tanıtıldı Karabük'te çocukların ve gençlerin uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının önüne geçmek, mücadelede annelerin farkındalığının artırılması için başlatılan 'En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi tanıtıldı.

Karabük'te 'En İyi Narkotik Polisi: Anne' projesi tanıtıldı

KARABÜK - Karabük'te çocukların ve gençlerin uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının önüne geçmek, mücadelede annelerin farkındalığının artırılması için başlatılan 'En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi tanıtıldı.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının önüne geçmek, mücadelede annelerin farkındalığının artırılması amacıyla hazırlanan 'En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi Karabük'te tanıtıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Karabük Valisi Fuat Gürel, projenin bütün illerde yürütülen bir proje olduğunu belirtti.

Gürel, ailelerin çocukları iyi takip edip, onların hem psikolojilerinde hem de hal ve hareketlerindeki farklılıkları görebilirse bağımlılık sürecine başlamadan müdahalesini yapıp koruyabileceklerini söyledi.

Uyuşturucu ticaretini yapan kişilerin terör örgütleri olduğunu belirten Gürel, "Hiçbir etik kuralı olmayan insanlar evlatlarımızı bizlerden alıp uzaklaştırabilmekte. Allah korusun hayatlarına mal olabilecek süreçlere sürükleyebilmektedir. Çocuklarımız iyi takip edelim, iyi bir arkadaşlık ve iletişim kuralım" dedi.

İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ise, polis teşkilatı olarak geleceğin teminatı olan gençleri uyuşturucu madde kullanımından ve bağımlılığından koruyabilmek için var güçleri ile çalıştıklarını aktararak, "Anne ve anne adayları ile gençleri bilgilendirerek uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığından uzak tutmayı benimsedik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından projenin yanı sıra Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu'nun tanıtımı da yapılarak vatandaşlar bilgilendirildi.

100. Yıl Mahallesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berke, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, kurum müdürleri, vatandaşlar ve emniyet mensupları katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Narkotik Karabük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title