Haberler

Karabük'te Asfalt Çalışması

Karabük Belediyesi tarafından başlatılan asfalt serme işleminin devam ettiği bildirildi.

Karabük Belediyesi tarafından başlatılan asfalt serme işleminin devam ettiği bildirildi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların Bayır Mahallesi'nde devam ettiğini söyledi.

Bozuk olan eski asfaltların freze makinesiyle söküldüğünü, yerine sıcak asfalt kaplandığını ifade eden Başkan Vergili, şöyle konuştu:

"Ekiplerimiz yapmış olduğu plan program dahilinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Her gün bozuk ve yıpranmış yollar kazınarak asfaltlanıyor. Böylelikle yollar daha kaliteli ve sağlam hale geliyor. Asfalt sökme ve yenileme çalışmalarının hız kesmeden tüm mahallelerde devam edecek. Biz mümkün olduğu kadar yama yapmadan sıcak asfalt çalışması yapacağız diye halkımıza söz verdik. Sıcak asfaltla şehrimize yakışan yol yapacağız. Üst üste asfalt yapmıyoruz. Bozuk yolların üstünü asfaltla kaplamıyoruz. Freze makine bozuk asfaltı yoldan tamamen kazıyor, zemini pürüzsüz hale getiriyor, ondan sonra yepyeni asfaltı döküyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title