Haberler

Karabük'ta En Güzel Bahçe ve Balkon Belirlendi

5 Haziran Dünya Çevre Günü Nedeniyle Karabük Valiliği ve Zonguldak Çevre Derneği Karabük Şubesi "En Güzel Bahçe ve Balkon" Ödülleri, Karabük Valiliği Toplantı Salonunda Düzenlenen Törenle Verildi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Karabük Valiliği ve Zonguldak Çevre Derneği Karabük Şubesi "en güzel bahçe ve balkon" ödülleri, Karabük Valiliği toplantı salonunda düzenlenen törenle verildi.

Seçici kurul tarafından belirlenen En Çevreci İlköğretim Okulu yarışmasında, Yenişehir İlköğretim okulu birinci,TED Karabük Koleji Özel İlköğretim Okulu ikinci, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Çevre denetimleri nedeniyle Karabük İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü'ne çevre beratı, hava ve su kirliliğine karşı yaptığı yatırımlardan dolayı KARDEMİR A.Ş., doğa dostu poşet uygulamasına geçerek çevrenin korunmasına katkısı nedeniyle Karabük Carrefoursa, Hava Kirliliği Kontrol yönetmenliğine uyduğu için Boskay Metal Tic. A.Ş.'ye çevre ödülleri verildi.

En güzel balkon ve bahçe ödüllerinde ise Safranbolu Safir Konak birinci, Karabük Çamkent Sitesi Yıldız Blok 1'de oturan Hüseyin Saraydemir ikinci, 5000 Evler Çavuş Sitesi Kadir Çolak üçüncü oldu.

(YE- SD-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title