Haberler

Karabük Şehit Astsubayın Adı Sgk İl Müdürlüğü Binasına Verildi -Hd

Şehit astsubayın adı SGK İl Müdürlüğü binasına verildiZEYTİN Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın adı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürlüğü binasına verildi.

Şehit astsubayın adı SGK İl Müdürlüğü binasına verildi

ZEYTİN Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın adı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürlüğü binasına verildi. Şehit için binada köşe oluşturulurken, Karabük Valisi Kemal Çeber, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım'a, görevlilerin binaya girenlere Fatiha okuması konusunda uyarmasını istedi.

SGK Karabük İl Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törende şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın özgeçmişi okunduğu sırada anne Ülkü Akpınar gözyaşı döktü. SGK Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada, "'Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu, 17 Şubat tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürlüğü hizmet binamızın resmi açılışında yaptığı konuşmasında Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar kardeşimizin ismini tüm şehitlerimize gösterilen bir vefa, bir kadirşinaslık örneği olarak hizmet binamıza vermiştir. Gerekli yasal prosedürler tamamlanmış ve bugün itibarıyla sayın bakanımızın sözü, talimatı gerçekleşmiştir" diye konuştu.

Binanın girişinde oluşturulan Şehit Ömer Bilal Akpınar köşesi, şehidin babası İsmail, annesi Ülke ve eşi Hafize Nur Akpınar ve Karabük Valisi Kemal Çeber tarafından açıldı. Oğlunun köşesine karanfil bırakan Ülkü Akpınar, başta Bakan Jülide Sarıeroğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek gözyaşları içinde, "Rabbim sizler gibi güzel insanların sayısını arttırsın. Şehitler olmadan vatan da olmuyor. Bunun bilinci içindeyiz. Rabbim bütün şehitlerimizden razı olsun. Cennetinde kavuştursun. Bu iş başımıza geldi. Gerçekten sahiplenmenizden herkesten binlerce kere Allah razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük Valisi Kemal Çeber, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım'a dönüp, "Her geçene görevli arkadaşlar Fatiha'sını okutsun. Gören unutmaz da bazen insanlık hali unutup geçilebiliyor. Biz bile unutuyoruz. Söyleyelim, giren Fatiha'sını okusun öyle girsin" diye talimat verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu İsmail Yıldırım Akpınar Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title