Haberler

Karabük - Mahalleli Tepki Gösterdi, Hayvansever Şaşırdı

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde, Evinin Bahçesinde 20'ye Yakın Kedi ve Köpek Besleyen Selmin Örer'e Mahalleli Tepki Gösterdi. Selmin Örer İse Sahipsiz Hayvanları Beslediği, Kısırlaştırdığı İçin Ödüllendirilmesi Gerekirken, Gördüğü Tepkiye Anlam Veremediğini Söyledi.

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde, evinin bahçesinde 20'ye yakın kedi ve köpek besleyen Selmin Örer'e mahalleli tepki gösterdi. Selmin Örer ise sahipsiz hayvanları beslediği, kısırlaştırdığı için ödüllendirilmesi gerekirken, gördüğü tepkiye anlam veremediğini söyledi.

Bağlarbaşı Mahallesi Değirmenbaşı Sokak'ta oturan Selmin Örer'in bahçesinde beslediği köpeklerin kendilerine ve çocuklarına saldırdığını iddia eden yaklaşık 100 mahalle sakini, evin önünde toplanarak tepkilerini dile getirdi. Daha önce bir köpeğin çocuğa saldırması nedeniyle davacı olduklarını söyleyen mahalleliler, yasal olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Selmin Örer'le bir süre tartışan mahalleli daha sonra dağıldı.

Selmin Örer ise "Söylemek istediğim çok şey var ama bugün bu olanlardan dolayı moralim çok bozuk. Böyle bir şey yaşandığı için çok şaşkınım. Medeni bir toplum içinde yaşadığını sanarken, insanlardan destek beklerken, böyle şeylerle karşılaştığım için üzgünüm" dedi.

Çok büyük özverilerle, annesinin emekli maaşı ile yaklaşık 20 hayvanı beslediğini, ilaçlarının aldığını ve kısırlaştırmalarını yaptırması nedeniyle ödüllendirilmesi gerektiğini ifade eden Selmin Örer, "Buradaki insanlar bu hayvanları gördükleri yerde taşlarla, sopalarla kovaladıkları için hayvanlarda korku oluşuyor. Yabancılara karşı bir havlamaları var, sadece o kadar" diye konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title