Haberler

Karabük Kent Orman Parkına Hayvanat Bahçesi Yapılacak

Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Şirinevler'de Bulunan Kent Orman Parkında İncelemelerde Bulunarak, Kent Orman Parkına Hayvanat Bahçesi Yapılacağını Söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Şirinevler'de bulunan Kent Orman Parkında incelemelerde bulunarak, Kent Orman Parkına Hayvanat Bahçesi yapılacağını söyledi.

Kent Orman Parkı'nın Karabük Belediyesi tarafından Orman Bakanlığından kiralandığını hatırlatan Başkan Hüseyin Erer, "Kent Orman Parkı'nın vatandaşlarımızın uğrak yeri haline gelmesi için bir dizi projelendirmeler yaptık. Çocuklarımızın doğal yaşamı daha yakından görüp tanımaları için, hayvanları daha yakından tanımaları adına Kent Orman Parkına hayvanat bahçesi çalışmalarına başlıyoruz. Hayvanat bahçesinde, midilli atları, tavuskuşu, kanatlı hayvanlar yani kus horoz ve tavuk türleri, köpek ve kedi cinsleri, maymun ve tavşan cinsleri, ördekler, kazlar, su kuşları, ceylan, koyun ve keçi türleri bulunacak. Toplam 30-40 civarında hayvan bulunacak. Yapılan bu güzel projelerin tahrip edilmemesi ve en azından hayvanların yem ihtiyacını karşılamak için hayvanat bahçesinin girişini ücretli yapacağız. Kent Orman Parkına ayrıca, üstü ahşap kaplamalı hem lokanta hem kafeterya, tek katlı ahşap ağırlıklı bowling salonu ve kondüksiyon aletleri'ni de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Projelerimizi bu yıl gerçekleştireceğiz ve önümüzdeki yıllarda da Kent Orman Parkındaki yenilikler devam edecek" diye konuştu.

(YE-ET-Y) 13.05.2008 19:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title