Haberler

Karabük Kazada Yaralanan Çocuk Hava Ambulansı ile Sevk Edildi

Kazada yaralanan çocuk hava ambulansı ile sevk edildiKarabük'ün Yenice İlçesi'nde trafik kazasında yaralanan 8 yaşındaki Emirhan İnam, hava ambulansı ile Konya'ya sevk edildi.

Kazada yaralanan çocuk hava ambulansı ile sevk edildi

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde trafik kazasında yaralanan 8 yaşındaki Emirhan İnam, hava ambulansı ile Konya'ya sevk edildi.

Emirhan İnam'a dün akşam saatlerinde Zonguldak- Karabük Karayolu'nun Yeşilköy mevkiinde yolun karşısına geçmek isterken Aykut K. yönetimindeki 67 NH 674 plakalı otomobil çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Aykut K., olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Emirhan İnam ambulansla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar, Emirhan İnam'ın akciğerlerinde ve beyninde oluşan hasar nedeniyle Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşme sonrası Konya Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkini kararlaştırdı.

Ankara'dan hareket eden Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopter, Karabük İl Jandarma Komutanlığı helikopter pistine indi. Ambulansla piste getirilen Emirhan İnam, sedye ile helikoptere bindirildi. Emirhan İnam'ın anne ve babası ise çocuklarını gözyaşları ile uğurladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Karabük Yenice Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title