Haberler

Karabük: Karabük Valisi Can Direkçi:

Karabük Merkezinde, Depreme Karşı Güçlendirme Projesi Kapsamında Tadilat İşlemleri Devam Eden 8 Okuldan Biri Olan Ömer Lütfi Özaytaç İlköğretim Okulu'nda Yapılan Çalışmaları Yerinde Gören Vali Can Direkçi, Okulun 10 Gün İçinde Tam Teşekküllü Olarak Teslim Edilmesini İstedi.

Karabük merkezinde, Depreme Karşı Güçlendirme Projesi kapsamında tadilat işlemleri devam eden 8 okuldan biri olan Ömer Lütfi Özaytaç İlköğretim Okulu'nda yapılan çalışmaları yerinde gören Vali Can Direkçi, okulun 10 gün içinde tam teşekküllü olarak teslim edilmesini istedi.

Mayıs ayında projelendirilen ve Ağustos ayı başında yapımına başlanan 8 ilköğretim okulundan Beşbinevler Mahallesi'nde bulunan Ömer Lütfi Özaytaç İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Vali Can Direkçi, "10 gün içinde bu okul tam teşekküllü olarak teslim edilecek. Yoksa başta ben ve buradaki veliler, hakkınızda savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

Okul aile birliği üyeleri ve öğrenci velileri de mağdur olduklarını ifade ederek, okulun biran önce bitirilmesini istediklerini belirttiler. Velilerin sözlerine üzerine Vali Direkçi, "Sizin mağduriyetinizi anlayabiliyorum. Bugüne kadar okula yaptığınız katkılar için de teşekkür ediyorum. Merak etmeyin, mağduriyetiniz giderilecek ve çocuklarınız en kısa zamanda okullarına dönecek" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title