Haberler

Karabük: Karabük'teki Trafik Kazası

Karabük'ün Eskipazar İlçesi'nde Meydana Gelen ve 3 Kişinin Ölümü, 2 Kişinin de Yaralanmasıyla Sonuçlanan Kazada Ölenlerin Kimlikleri Belirlendi.

Karabük'ün Eskipazar İlçesi'nde meydana gelen ve 3 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Eskipazar İlçesi Kemikli rampalarında öğle saatlerinde, hatalı sollama sonucu meydana gelen ve 3 TIR ile 1 minibüs birbirine girdiği kazada ölenlerin, 34 RFD 05 plakalı minibüsün sürücüsü Şükrü Gül (31) ile aynı araçta bulunan İftar Orgun (76) ile Durdu Gül (60) oldukları belirlendi. Kazada yine minibüs yolcularından Musa Gül (65) ile oğlu Musa Gül de (34) yaralanarak Karabük Şirinevler Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ise ciddi olduğu bildirildi.

Kazada, Şükrü Gül idaresindeki 34 RDF 05 plakalı minibüs ile Sedat Yıldırım yönetimindeki 55 K 5531 plakalı TIR, Veli Bilir yönetimindeki 76 AU 578 plakalı TIR ile Cengiz Karayel yönetimindeki 34 BUC 75 plakalı TIR çarpışmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title