Haberler

Karabük: Karabük Protokolünü Buluşturan İftar

Karabük Yücel Huzurevi'nde Dün Akşam Verilen İftar Yemeği, Şehir Protokolünü Biraraya Getirdi.

Karabük Yücel Huzurevi'nde dün akşam verilen iftar yemeği, şehir protokolünü biraraya getirdi.

İftar yemeğine Karabük Valisi Can Direkçi, Bilecik Valisi Musa Çolak, Karabük Vali Yardımcıları Cemal Hüsnü Kansız, Mustafa Tapsız ve Baha Başçelik, Garnizon Komutanı Jnd. Albay İbrahim Gürpınar, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kabuller, Sakatlar Derneği Başkanı Muhittin Yılmaz, Yücel Ailesi adına Mustafa Üstün ile tüm protokolün eşleri ve huzurevi sakinleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Vali Can Direkçi, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olduğunu belirterek, "Huzurevinde kalan yaşlılarımız huzurlu, sağlıklı ve mutlu olduğu sürece biz de mutlu yaşıyoruz. Bu ayın hürmetine biz de birlik ve dayanışmamızı gösteriyoruz. Buradaki yaşlılarımızın huzur ve mutluluk içinde yaşadıklarına inanıyorum. Yaşlılarına, kadınlarına, engellilerine sahip çıkamayan toplumlar medeni olamazlar. Onların rahat ve huzur içerisinde yaşamaları için gerekli tedbiri alamayan toplumlar medeni toplumlar değillerdir. Bizler o yüzden her türlü imkanı bu özellikli gruplara sunmak zorundayız. Bu bir toplumsal sorumluluktur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title