Haberler

Karabük: İşçiler, Belediye-iş Sendikasına Geçme Kararı Aldı

- Belediye-iş Sendikası Karabük Şube Başkanı Cahit Korkmaz, Genel-iş Sendikası'na Bağlı Olan Yenice Belediyesin'de Çalışan İşilerin, Beldiye-iş Sendikası Karabük Şubesine Bağlanma Kararı Aldıklarını Belirtti.

- Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Cahit Korkmaz, Genel-İş Sendikası'na bağlı olan Yenice Belediyesin'de çalışan işilerin, Beldiye-İş Sendikası Karabük Şubesine bağlanma kararı aldıklarını belirtti.

Belediye-iş Sendikası Karabük Şube Başkanı Cahit Korkmaz, yaptığı açıklamada, "Karabük'ün Yenice İlçe Belediyesi'nde çalışan ve Genel-iş Sendikası'na bağlı olan işçiler, sendikamıza bağlanma kararı almıştır. Genel-İş Sendikası'ndan hızlı bir şekilde istifa eden işçiler sendikamıza dönüş yapmışlar ve halen Genel-İş sendikasına üyeliği devam eden arkadaşlarımız da en kısa sürede istifalarını vereceklerdir. İşçilerimizin Zonguldak'tan Yenice'ye hizmet gelmediği ve Karabük'e yani kendi vilayetlerine bağlanma istekleri gayet doğru bir istekdir" dedi.

(AK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title