Haberler

Karabük İl Eski Sağlık Müdürü Gözaltına Alındı

Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Ortaklaşa Yürütülen "Gündoğusu" Operasyonu Çerçevesinde, Karabük'te Görevden Alınan İl Eski Sağlık Müdürü Ali Utkan Taşdemir'in de Bulunduğu Bildirildi.

Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen "Gündoğusu" operasyonu çerçevesinde, Karabük'te görevden alınan İl eski Sağlık Müdürü Ali Utkan Taşdemir'in de bulunduğu bildirildi.

İstanbul'dan başlayarak Trabzon'a kadar uzandığı bildirilen "Gündoğuşu" operasyonu nedeniyle İl eski Sağlık Müdürü Ali Utkan Taşdemir'in gözaltına alınmasının ardından Karabük İl Sağlık Müdürlüğü'ndeki tüm ihale dosyalarına da el konulduğu belirtildi.

Karabük'te 4 yıl görev yaptıktan sonra 16 Aralık 2006 tarihinde görevden alınarak, Karabük Devlet Hastanesi'ne doktor olarak atanan Taşdemir'in, Sinop'tan gelen ekipler tarafından gözaltına alınarak, Sinop'a götürüldüğü öğrenildi.

(AK-AK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title