Haberler

Karabük Heyetinin Kayseri İncelemeleri

Karabük Valisi Can Direkçi ile Beraberindeki Heyet, Kayseri Ticaret Odası (Kto) Başkanı Hasan Ali Kilci'yi Makamında Ziyaret Etti.

Karabük Valisi Can Direkçi ile beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hasan Ali Kilci'yi makamında ziyaret etti.

Vali Can Direkçi, Belediye Başkan Vekili Ahmet Dayı, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Salim Sungur, Organize Sanayi Müdürü Caner Özcan, Sanayi ve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Akyüz ile sanayi heyetinden oluşan grup Kayseri'ye gelerek KTO Başkanı Hasan Ali Kilci'yi makamında ziyaret etti.

Kayseri'nin ekonomik ve ticari yapısı hakkında bilgiler veren KTO Başkanı Hasan Ali Kilci, eskiden her şeyin devlet tarafından beklendiğini fakat durumun bu günlerde tam tersine döndüğünü söyledi. Başkan Kilci, "Şu an ekonominin gidişatı iyi. Yeter ki ekonomide şok yaşanmasın. Yaşanan iç şok ekonomiyi etkilemez fakat dış şok yaşanmasın. Eğer dış ekonomi şoku yaşanmazsa yükselmeye devam edilecektir" dedi.

Kayseri'nin sanayi ve ticaret alanındaki gelişmeleri incelemek üzere heyetle birlikte Kayseri'ye geldiklerini açıklayan Vali Direkçi, gezinin faydalı olacağına inandıklarını belirtti. Heyetin, Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde bulunun fabrikaları inceleyeceği bildirildi.

(MÇ-OM-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title