Haberler

Karabük Hatalı Sollama 1 Ölü, 7 Yaralı Hd

Hatalı sollama: 1 ölü, 7 yaralı

SAFRANBOLU,( Karabük ),(DHA) - KARABÜK'ün Safranbolu ilçesinde hatalı sollama yapan otomobilin karşı yönden gelen otomobille çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Karabük-Bartın yolu Kirkille mevkiinde meydana geldi. Bartın yönüne gitmekte olan Hüseyin Güngör(47) idaresindeki 06 GR 407 plakalı otomobil, dubalarla tek şeride düşürülen yolda önündeki kamyonu geçmek için sollama yaptığı sırada karşı yönden gelen Orhan Çelikoğlu(40) idaresindeki 78 SS 771 otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan Hüseyin Güngör, Emine (43) ve Okay Güngör (24) ile diğer otomobildeki Orhan Çelikoğlu, Yunus Emre Çelikoğlu (8), Umut Çelikoğlu (10), Turan Çelikoğlu olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde sıkıştığı yerde hayatını kaybeden Hüdayet Çelikoğlu'nun (71) cesedi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu güçlükle çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük DHA Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title