Haberler

Karabük Eğitim Sırasında Çalan Siren Seslerini Duyunca Panik Yaptı

Eğitim sırasında çalan siren seslerini duyunca panik yaptıKARABÜK'te, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Trafik dedektifleri'projesi kapsamında Kartaltepe İlkokulu'na gelerek bahçede toplanan öğrencilere eğitim verdi.

Eğitim sırasında çalan siren seslerini duyunca panik yaptı

KARABÜK'te, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Trafik dedektifleri'projesi kapsamında Kartaltepe İlkokulu'na gelerek bahçede toplanan öğrencilere eğitim verdi. Öğrenciler, eğitim sonunda bindikleri araçların sirenlerini çalarken, siren seslerini duyup bomba patladı endişesiyle yaklaşık 500 metre mesafedeki dükkanından koşarak okula gelen Nuri Gök,"Allahım yarabbim aklım çıktı"dedi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve de netleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Trafik dedektifleri'projesi kapsamında Kartaltepe İlkokulu'na gelerek bahçede toplanan öğrencilere eğitim verildi. Trafik polisi ekipleri, öğrencilere trafik güvenliği, taşıt yolları üzerinde dikkat edilmesi, okula gidiş gelişlerde servis araçlarını kullanırken nelere dikkat edileceği, taşıt yolları üzerinde güvenli geçişlerin nerelerden yapılacağı, nerelerde güvenli şekilde yürüneceği konularında eğitim verdi. Eğitim sonunda ise öğrenciler, trafik polisisi araçları ve motosikletlerine bindirildi. Öğrenciler direksiyon başına geçtikleri araçlarda kornaya basıp sirenleri çaldı. Bu sırada panik halinde nefes nefese polislerin yanına gelerek ne oluyor ne oluyor, sirenlerin sesi susmuyor, niçin siren çalıyorsunuz, diye soran Nuri Gök'e polisler, korkulacak bir durumun olmadığını, öğrencilere eğitim verildiğini, tatbikat yapıldığını söyledi. Gök,"Allahım yarabbim aklım çıktı. Siren sesleri susmayınca panik oldum. Bomba mı var? Türkiye'nin durumu kötü. Her taraftan bir şey çıkıyor. Allah korusun"dedi. Nuri Gök'ün okula yaklaşık 500 metre mesafedeki balık dükkanından koşarak okul bahçesine geldiği öğrenildi. Eğitim öğrenciler ve polislerin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title