Haberler

Karabük Cenazesi Statta Dolaştırıldıktan Sonra Toprağa Verildi

Cenazesi statta dolaştırıldıktan sonra toprağa verildi

Karabük'te kalp krizi geçirerek ölen Kardemir Karabükspor taraftarı, işçi emeklisi 62 yaşındaki Celal Gebeş'in cenazesi, vasiyeti üzerine takımın maçlarını oynadığı statta omuzlarda taşındıktan sonra toprağa verildi.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan emekli olan, Kardemir Karabükspor'un taraftar derneği 'Mavi Ateş'in yönetim kurulu üyesi 2 çocuk babası Celal Gebeş, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Gebeş'in cenaze namazı, öğlen Şirinevler Mahallesi Camii'nde kılındı.

Gebeş'in cenazesi, daha sonra vasiyeti üzerine çok sevdiği PTT 1'inci Lig takımı Kardemir Karabükspor'un maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'na getirildi. Gebeş'in cenazesi, sahanın içinde önce cenaze aracıyla, ardından da oğlu Olcay Gebeş ve taraftarların omuzlarında taşındı. Boş tribünlerin önünde tekbir getirilerek dolaştırılan Gebeş'in cenazesi, daha sonra Kastamonu'nun Araç İlçesi'ne bağlı Yurttepe Köyü'nde toprağa verildi.

Olcay Gebeş, babasının Kardemir Karabükspor'u çok sevdiğini ve ölmeden önce kendilerine, "Cenazemi stat içinde dolaştırın" diyerek vasiyette bulunduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title