Haberler

Karabük - Çelenk Koyduktan Sonra Tutuklandı

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde, 23 Nisan Kutlamalarında AK Parti'nin Çelengini Taşıyan E.e. Hakkındaki Tutuklama Kararı Nedeniyle Törenin Ardından Yakalanarak, Cezaevine Konuldu.

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde, 23 Nisan kutlamalarında AK Parti'nin çelengini taşıyan E.E. hakkındaki tutuklama kararı nedeniyle törenin ardından yakalanarak, cezaevine konuldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı'nda Atatürk Anıtı'nın bulunduğu alanda tören düzenlendi. Kurum ve kuruluşlar anıta çelenkleri sunarken, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş çelengi taşıyan iki partili genç ile birlikte çelengi koydu. Çelengi taşıyan iki kişiden biri olan E.E. tören alanında bulunan polislerin dikkatini çekti. Hakkında tutuklama kararı olan E.E. törenin ardından polisler tarafından yakalanarak, Karabük Kapalı Cezaevi'ne konuldu. AK Parti üyesi E.E.'nin bir süre önce uyuşturucu madde suçundan cezaevinde yattığı öğrenildi.

Karabük'te ise 23 Nisan kutlamaları sabah Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Karabük Valisi Nurullah Çakır'ın ilk çelengi koymasıyla başlayan törende kurumlar sırasıyla çelenk sunumu için anons edilirken, AK Parti İl Başkanlığı anons edildiğinde tören alanında herhangi bir temsilcisinin olmadığı anlaşıldı. Daha sonra diğer kurum ve kuruluşların çelenkleri sunmasıyla tören sona erdi. Kutlamalar Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title