Haberler

Karabük Belediyesinden Kısa Kısa

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, asfalt çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, asfalt çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, bozuk yol bırakmamak için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Çalışmaların 5 bin Evler Mahallesinde devam ettiğini ifade eden Vergili, "Her geçen gün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme ve yaşam kalitesini arttırma gayreti içerisindeyiz. Asfalt çalışmaları kapsamında bozuk yolları ilk olarak freze makinesi ile kazıyoruz. Bu şekilde hem yolun yükselmesinin önüne geçmiş oluyoruz hem de daha kaliteli asfaltlama yapılmasına imkan sunuyoruz. Sokak ve caddelerimizin daha güzel ve ulaşılabilir olması hedefimiz." diye konuştu.

Ağustos ayı meclis toplantısı

Karabük Belediye ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı.

Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başkanlığında yapılan toplantıda, komisyon raporlarıyla gündem harici konular görüşüldü.

Temmuz ayı toplantısıyla ilgili komisyonlara havale edilen konular görüşülerek karara bağlanan toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporu ile gündem harici konular görüşülerek, bazı maddeler incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

Toplantıda, bir sonraki meclis toplantısının 6 Eylül'e yapılması kararlaştırıldı.

Yollar tazyikli suyla yıkanıyor

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince başta pazar yerleri olmak üzere, cadde, sokak ve kaldırım tazyikli suyla yıkanıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, basınçlı suyla yıkanan cadde ve sokaklar, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title