Haberler

Karabük Belediyesi Sof Binasını İhaleyle Satışa Çıkardı

Mülkiyeti Karabük Belediyesine Ait, Karabük Su Otobüs Fen (Sof) İşletme Müdürlüğü ile Bedaş İşletme Müdürlüğünün Bulunduğu Binanın İhalesi Karabük Belediyesi Encümen Odasında Basına Açık Yapıldı. Tek Firmanın Katıldığı İhale Pazartesi Gününe Ertelendi.

Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait, Karabük Su Otobüs Fen (SOF) İşletme Müdürlüğü ile BEDAŞ İşletme Müdürlüğünün bulunduğu binanın ihalesi Karabük Belediyesi Encümen Odasında basına açık yapıldı. Tek firmanın katıldığı ihale Pazartesi gününe ertelendi.

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, İhale öncesi ön zabıt varakasını okuyarak kısa bilgi verdi. Erer, "Karabük belediyesine ait, 900 metrekare arsa üzerinde, 2 bin 889 metrekarelik alan üzerindeki binanın KDV hariç 5 milyon 300 bin YTL muhammen bedel ile satışa çıkarttık. Bedelin yüzde 25'ini peşin, kalanının 8 eşit taksitle tahsil edilecektir" dedi. Daha sonra ihaleye teklifini veren tek firma olan Yıkımcıoğlu inşaatın dosyası açıldı. Yapılan tetkik sonrası firmanın 4 milyon 820 bin YTL teklif vermesi üzerine

kısa bir istişare yapıldı. Firmanın teklifinin muhammen bedel altında olması nedeniyle ihale 31 Aralık 2007 pazartesi gününe ertelendi. Konuya ilişkin değerlendirme yapan Başkan Erer, tüm firmaları Pazartesi günü yapılacak olan ihaleye davet etti. Gerekli şartlar oluşması halinde yeniden ihaleye gidileceğini vurgulayan Erer, yeni ihale şartnamesinin ihaleye girecek kişinin kabul edeceği ve belediyenin de zarar görmeyeceği şeklinde yeniden değiştirileceğini kaydetti

(YE-SD-Y)

27.12.2007 18:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title