Haberler

Karabük: AKP İl Teşkilatı Yeni Valiyi Ziyaret Etti

- AK Parti Karabük İl Yönetimi, Şehre Yeni Atanan Vali Can Direkçi'yi Makamında Ziyaret Etti.

- AK Parti Karabük İl Yönetimi, şehre yeni atanan Vali Can Direkçi'yi makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Cumhur Ünal, Merkez İlçe Başkanı Seyfettin Dikmen, Kadın ve Gençlik Kolları Temsilcileri ve İlçe Başkanlarıyla birlikte Vali Can Direkçi'yi ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Cumhur Ünal, "Karabük'e yeni gelmiş olmanıza rağmen ilimizin sorunlarını yakından biliyor olmanız bizleri çok memnun etti. Gelmeden Karabük'ün fotoğrafını çekmişsiniz adeta. Karabük'ün sorunlarıyla ilgili toplantılarda Karabük'ü iyi anlattınız. Bizler bu açıdan sizlere çok teşekkür ediyoruz. Karabük iline bundan sonra yapacağınız hizmetlerden dolayı şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum ve Karabük'e hoş geldiniz diyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Vali Can Direkçi ise, Karabük'ün sorunlarının el birliği içinde çözüleceğini belirterek, "Karabük'te inşallah güzel şeylere vesile oluruz. Hep birlikte tüm Karabüklü hemşehrilerimizle birlikte Karabük'ün sorunlarına çözüm getiririz. Karabük bu çabalar sonucunda hedeflerine ilerler" diye konuştu.

(AK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title