Haberler

Karabağlar'da Yatırımlar Kararlılıkla Devam Edecek

Güncelleme:

Hiçbir zaman yatırımlardan vazgeçmeyeceğiz Temel hedefimiz Karabağlar'da halkla doğrudan bütünleşmeyi sağlamak" diye konuştu.

Karabağlar Belediyesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde hizmet verecek çok amaçlı modern pazaryerinin temelini attı. Temel atma törenine CHP PM Üyesi Özkan Yıldız, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Mahalle Muhtarı Nezir Olur'un modern kapalı pazaryeri için Başkan Selvitopu'na teşekkür ettiği konuşmasının ardından Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ülkemizde yaşanan acılı olaylardan dolayı yaralanan polislere şifa, maden faciasında ölenlere Allah'tan rahmet ve 2 gündür hastanede tedavi gören CHP'nin önceki dönem Genel Başkanı Deniz Baykal'a da bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyerek konuşmasına başladı.

Yaşar Kemal Mahallesi'nde yaşanan eksiklikleri peyderpey gidermenin kendi görevleri olduğunu söyleyen Selvitopu, "Yaşar Kemal Mahallesi'nde pazaryeri yoktu. Biz de bir an önce projelendirdik. Yaklaşık 1.300 metrekarelik alanda pazaryerimiz kurulmuş olacak. Çok işlevli pazaryeri olacak. Mahallenin ihtiyacına göre çeşitli etkinliklerde kullanılabilecek. Örneğin düğün yapmak isteyenler de burada düğün yapabilecekler" diye konuştu.

PROJELERİMİZİ TEK TEK HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Karabağlar Belediyesi olarak projeleri anlatan ve tek tek hayata geçireceklerini ekleyen Selvitopu, "Kibar Mahallesi'nde hem pazaryeri hem kültür merkezi devam ediyor. Önümüzdeki yıl bitecek. Tahsin Yazıcı Mahallesi'nde kültür merkezi inşaatı da devam ediyor. 2018 de tamamlayacağız. Barış Mahallesi'nde önümüzdeki günlerde semt merkezinin temelini atacağız. Uzundere Rekreasyon Alanı yanında Gençlik Merkezi var. Oranın da sorunu son aşamada bittiğinde yapımına başlayacağız. Geçen yıl başlattığımız yurt binamız yıl sonunda tamamlanmış olacak. Yeşilyurt'ta kültür merkezi projesini Büyükşehir Belediyemiz başlattı. O da kısa sürede tamamlanacak. Karabağlar Belediyesi dar bir bütçesi olmasına rağmen yatırımlarına kararlılıkla devam edecek. Hiçbir zaman yatırımlardan vazgeçmeyeceğiz. Temel hedefimiz Karabağlar'ın her yerine yayılarak oralarda merkezler oluşturarak halkla doğrudan bütünleşmeyi sağlamak istiyoruz" dedi.

87 HEKTARLIK ARAZİ

Yaşar Kemal Mahallesinin yanında 87 hektarlık hazineye ait bir arazinin bulunduğunu da ifade eden Selvitopu "Burası TOKİ'ye devredildi. Siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve bizler buranın TOKİ'ye değil, İzmir Demokrasi Üniversitesine tahsisi için bir çaba içindeyiz. Hep birlikte bunu istiyoruz." Diye konuştu.
Selvitopu ayrıca Poligon Deresi'nin çıkış noktasının olduğu yerde şu anda askeriyenin bulunduğu 191 hektarlık askeri alanın taşınıldığı takdirde bu alanın da Karabağlar'a bırakılmasını ve halkın hizmetine sunulmasını istediklerini ifade ederek, "Bunlara zamanında sahip çıkmalıyız. Kente kazandırılacağına inanıyorum" diye konuştu.

2018 YILINDA TAMAMLANACAK

Yaşar Kemal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 1263 metrekarelik pazaryeri 2018 yılında tamamlanacak. Pazaryerinin içinde 110 adet pazar tezgahı yer alacak. Pazaryeri alanı çeşitli sosyal etkinliklerin yapılacağı şekilde tasarlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muhittin Selvitopu Karabağlar Pazaryeri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title