Haberler

Karabağlar'da Muhtarlar Modern Binalara Kavuşuyor

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçe sınırlarında bulunan ve fiziki açıdan kötü durumda olan muhtarlık hizmet binalarını yenilemek için çalışma başlattı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçe sınırlarında bulunan ve fiziki açıdan kötü durumda olan muhtarlık hizmet binalarını yenilemek için çalışma başlattı.

Karabağlar'daki 57 mahalle muhtarıyla kısa sürede güçlü bir iletişim kurarak ilçeyi yöneten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu muhtarlara desteğini sürdürüyor. Daha önce bölgesel muhtarlar toplantılarıyla muhtarlarla bir araya gelen ve stratejik plan çalışmalarında da muhtarlara söz hakkı tanıyan Başkan Selvitopu Karabağlar halkına daha iyi, daha rahat hizmet verebilmeleri için muhtarlık binalarını yeniliyor. Karabağlar Belediyesi tarafından daha önce Arap Hasan, Muammer Akar ve Günaltay mahallelerindeki hizmet binalarının ardından son olarak Selvili Mahalle Muhtarlığı hizmet binası da törenle açıldı. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı tören renkli görüntülere sahne oldu.

BAŞKANA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Açılışta, Selvili Mahallesi Muhtarı Sabri Taşdemir muhtarlık binasının kısa sürede tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Selvitopu'nun ekibiyle birlikte her soruna anında çözüm bulduğunu belirterek Başkana teşekkür plaketi verdi. Taşdemir ayrıca, Başkan Selvitopu'nun dürüst ve çalışkan özelliklerine dikkat çekerek Başkan'ın Karabağlar'ın kısa sürede çehresini değiştireceğini, ilçeyi modern bir yapıya kavuşturacağına inandığını söyledi.

"MUHTARLAR MAHALLELERİN MÜLKİ AMİRİDİR"

Coşkulu kalabalığın alkışlarıyla konuşmasına başlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da "Muhtarlarımız bizim elimiz, gözümüz, kulağımız" diyerek önümüzdeki 5 yıllık süreçte muhtarlarla da dayanışma içerisinde çalışacaklarını söyledi. Muhtarlık binalarının yenilenmesinin çok büyük olmasa da manevi açıdan önem taşıdığının altını çizen Başkan Selvitopu tüm muhtarların sorunlarını tek tek karşılamaya çalıştıklarını, imkanlar ölçüsünde muhtarlara desteği sürdüreceklerini ifade etti. Selvitopu, "Muhtarlar mahallelerin mülki amirleridir. Hem belediyeyi temsil ediyorlar, hem de merkezi yönetimi temsil ediyorlar. Hizmet anlamında bulundukları yerin kendilerine ait olması gerekir. Tüm muhtarların daha rahat hizmet etmesi için de önümüzdeki dönemde elimizden gelen tüm çabayı sağlayıp kendilerine sunacağız" diye konuştu.

"ATATÜRK HER ZAMAN BAŞ TACI OLACAK"

Başkan Selvitopu konuşmanın ardından Selvili Mahallesi Muhtarı Sabri Taşdemir'e bayrak, flama ve Atatürk portresi hediye etti. Hediyeyi takdim ederken de "Bu ülkeyi bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk her zaman baş tacı olacaktır" dedi. Konuşmaların ardından muhtarlık binasının açılış kurdelesi kesildi. Tören, günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Muhittin Selvitopu Karabağlar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title