Haberler

Karabağlar'da Anlamlı İşbirliği

İzmir’in 480 bin nüfuslu en büyük ilçesi Karabağlar’ın ticari yaşamdaki can damarı mobilya sektörü, önümüzdeki süreçte bölgede atağa kalkmaya hazırlanırken Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Oda yönetimini ziyaret etti.

İzmir'in 480 bin nüfuslu en büyük ilçesi Karabağlar'ın ticari yaşamdaki can damarı mobilya sektörü, önümüzdeki süreçte bölgede atağa kalkmaya hazırlanırken Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Oda yönetimini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarında olduğu gibi başkan seçildikten sonra da ilk ziyaretini Mobilyacılar Odasına gerçekleştiren Selvitopu, sektörün sorunlarını yakından bildiğini, mobilyacı esnafıyla bütünleşerek bu sorunları birlikte aşacaklarını söyledi. Oda Başkanı Tevfik Özdemir de yeni yapacakları hizmet binası ve eğitim tesisi hakkında Başkan Selvitopu'nu bilgilendirdi. Oda-belediye işbirliğinin mobilya sektörünü daha da canlandıracağına inandığını söyledi. Başkan Selvitopu'nun mobilyacı esnafına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Yerel seçimler öncesi ilk ziyaretini İzmir Mobilyacılar Odası'na gerçekleştiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başkan seçildikten sonra da sözünü tuttu ve yine ilk ziyaretini Mobilyacılar Odasına gerçekleştirdi. Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan'la birlikte Oda Başkanı Tevfik Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Selvitopu başkan olarak geride kalan 2,5 aylık süreci değerlendirdi, çalışmalar hakkında oda yönetimini bilgilendirdi.

HER ZAMAN DESTEK OLMAK İSTİYORUZ

Mobilyacı esnafının yakından takip ettiğini ve bu sorunların çözümü için Oda yönetimi ile birlikte gerekeni yapacaklarını belirten Muhittin Selvitopu ise Karabağlar'da aileleriyle birlikte yaklaşık 200 bin kişinin sektörde yer aldığını ifade ederek mobilya sektörünün Karabağlar'da ticari faaliyetlerin can damarı olduğuna dikkat çekti. Selvitopu, sektörün en önemli sorununun başında lojistik sorunun geldiğini hatırlatarak İzmir kentinde böyle bir sorunun çözümü sonuçsuz kalmamalı. Türkiye'de mobilyacılık sektöründe 10 yıl içinde 10 milyar dolar ihracat ve 25 milyar dolar üretim kapasitesine ulaşma hedefi konulmuş. Sektörün ilçemiz için de ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz ve görev ve sorumluluk alanımızda sektöre her zaman destek olmak istiyoruz. Mobilyacılar sitesi uzun zamandır tartışılıyor. Ancak biz bu konuda üzerimize düşen ne varsa uygulamaya hazırız. Karabağlar denince ilk akla gelen mobilyadır. Sitenin gelmesinde büyük fayda var. Gönül vermek gerekir. İzmir kentinde böyle bir sorunun çözümü sonuçsuz kalmamalı."diye konuştu.

BAŞKAN SELVİTOPU'NU BİLGİLENDİRDİ

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir de Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun seçimlerde olduğu gibi başkan olmasıyla birlikte yine kendilerini yalnız bırakmadığını, mobilyacı esnafının sorunlarını yakından takip etmeyi sürdürdüğünü söyledi. Başkan Özdemir Oda-belediye işbirliğinin sektörü daha da canlandıracağına inandığını belirterek yeni yapacakları hizmet binası ve eğitim tesisi hakkında Başkan Selvitopu'nu bilgilendirdi. Özdemir ayrıca, Başkan Selvitopu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Selvitopu Karabağlar İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

sevgitanrıverdi:

aşık veyselde yapılacak olan möbilyacılar sitesındenmı bahis ediyorsunuzbaşkanımıza güveniyoruz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title