Haberler

Karabağlar Belediyesi'nin standına MODEKO'da yoğun ilgi

Güncelleme:

Ülkemizin en büyük mobilya markaları, 28. kez kapılarını açan İzmir Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı'nda yeni koleksiyonlarını görücüye çıkardı.

350 mobilya markasının katıldığı fuar, Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi unvanına sahip Fuar İzmir'de açıldı. Fuarda Karabağlar Belediyesi'nin standı daha ilk günden yoğun ilgi gördü.

Efor Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara, Karabağlar Belediyesi de destek verdi. Bu kapsamda Karabağlar Belediyesi'nin iki stant ile yer aldığı MODEKO İzmir Mobilya Fuarı, 01-05 Mart tarihleri arasında Fuar İzmir A ve B hollerinde gerçekleştiriliyor.

Tasarımdan vazgeçmeyin

Türkiye ve dünya mobilya sektörüne yön veren firmaların yer aldığı fuarın açılışlında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Dr. Sırrı Aydoğan, usta çırak ilişkisi ile küçük esnafın önemine dikkat çekti. Aydoğan, "Dünyada büyük şirketleri batırabilirsiniz ama küçük esnafı batıramazsınız. Dünyada tasarım çok önemli. Bizlerin ince sanat anlayışı var. Ne yaparsanız yapın tasarımdan vazgeçmeyin. Usta ile çırak ne kadar çalışırsa Türkiye o kadar kazanır" dedi.

Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz

Göreve geldiği günden bu yana Karabağlar mobilyasının hak ettiği yere gelmesi ve tekrar canlandırılması için çalışmalarını sürdüren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da açılış töreninde konuştu. Başkan Selvitopu, Mobilya Fuarı'nın daha canlı ve katılımcıların her geçen yıl artan fuar olduğuna dikkat çekti. Selvitopu, "Her geçen yıl daha canlı ve katılımı daha çok artan bir fuar. Bu gelişmeler bizi sevindiriyor. Özellikle mobilya sektörünün gelişmesi hak ettiği yere gelmesi açısından sevindirici. Biz de belediye olarak bu fuarda yer alıyoruz. İzmir'de mobilya denince ilk akla gelen Karabağlar'dır. Bu nedenle biz mobilya sektörüyle beraber olmak zorundayız. Belediye olarak bu sektöre destek için buradayız. Onlara elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Faydamız olursa bu sektöre, büyük bir mutluluk olur. Karabağlar mobilya sektörünü çok iyi tanıyoruz. Şu anda en büyük sorunları lojistik. Bu sorun da aşıldığı takdirde Karabağlar mobilya sektörünün önünde durabilecek bir güç olmaz diye düşünüyorum." diye konuştu.

Yurtdışından da geliyorlar

Törende konuşan İzmir Mobilyacılar Başkanı Hasan Özkoparan ise sektör için fuarın önemine değindi. Özkoparan,"İzmirli mobilyacıların ürettiklerini görmek amacıyla Türkiye'nin ve dünyanın birçok firma temsilcilerini geldiğini biliyoruz" dedi.

Fuarın açılışında İzmir Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele de birer konuşma yaptı.
Açılış konuşmaları sonrasında Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere, törene katılan protokol üyeleri fuarda yer alan stantları gezdi.

350 firma katıldı

Toplam 350 firmanın yer aldığı fuarda, klasik ve modern mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları ile aydınlatma ekipmanları gruplarındaki ürün ve hizmetler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karabağlar Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title