Haberler

'Kara Sevda' Dizisinde Dikkat Çeken Referandum Mesajı

Güncelleme:

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Kara Sevda' dizisinin dün akşam yayınlanan bölümüne Kaan Urgancıoğlu'nun hayat verdiği Emir karakteri ile Burak Özçivit'in canlandırdığı Kemal karakteri arasındaki 'evet-hayır' diyaloğu damga vurdu.

ATATÜRK GEÇİŞLİ SAHNELERİ KONUŞULMUŞTU

TRT ekranlarında yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul'un karşısında tutunmaya çalışan 'Kara Sevda' ilginç konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümündeki Atatürk geçişli sahneler çok konuşulmuş ve burada referandum mesajı verildiği yorumları yapılmıştı. Hatta Emir'in yönetim kurulu başkanlığına seçilmemesi üzerine "Bu benim imparatorluğum" şeklindeki çıkışı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

"EVET" VE "HAYIR" RESTLEŞMESİ

Referandum tartışmaları ile gündeme gelmek dizinin senaristlerinin hoşuna gitmiş olacak ki dün akşam yayınlanan bölümde de ekran başındakiler ilginç diyaloglara tanıklık etti. Dizide Nihan'ın kara sevdalısı Kemal, polis tarafından gözaltına alındığı sahnede "hayır" diye bağırıyor. Bu esnada kameraların odaklandığı Emir ise "evet" diyerek Kemal'in bu çıkışına karşılık veriyor.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Dizide iyi ve kötü karakterini canlandıran ikili arasındaki bu diyalog sosyal medyada referandum mesajı olarak yorumlandı.

Haber: Olgun Kızıltepe

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Kaan Urgancıoğlu Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title