Haberler

Kara Sevda'da Korkunç Tuzak!

Güncelleme:

Ay Yapım imzalı 'Kara Sevda'nın dün akşam ekranlara gelen bölümü, beklenmedik final sahnesiyle ekran başındakileri şoke etti.

Emir'in, Nihan'ı "Ya Kemal ya da Deniz" seçimiyle karşı karşıya bıraktığı anlar izleyicileri soluksuz bıraktı. Emir'in korkunç tuzağında Nihan, kızı Deniz'in hayatına karşılık sevdiği adamı, Kemal'i vurdu.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı 'Kara Sevda'da "sonsuza kadar evet" sözüyle aşklarını mühürleyen ve kızları Deniz'le birlikte mutlu bir hayata adım atan Kemal ve Nihan, Emir'in Deniz ve Zeynep'i kaçırmasıyla derinden sarsıldılar. Artık her şeyin geride kaldığını düşündükleri anda, bir kez daha Emir'in hain planlarıyla karşı karşıya gelen kara sevdalılar ile Emir arasında yaşanan kovalamaca nefesleri kesti. Kemal'in, gözleri önünde yok oluşuna tanık olmak isteyen Emir, aralarındaki hesabı kapatmak için Kemal'in, Deniz'i tuttuğu eve gelmesini sağladı. Ekran başındakileri soluksuz bırakan bu büyük yüzleşmeye Nihan'ın da dâhil olması gerilimi yükseltti. Emir, Nihan'ı hayatının en zor tercihi ile karşı karşıya bıraktı. Emir'in, yaşaması için Deniz ve Kemal arasında seçim yapmasını istediği Nihan, kızlarını seçerek çaresizce Kemal'i vurmak zorunda kaldı. Bölüme damgasını vuran sahneyle ilgili sosyal medyaya yorumlar yağarken, 'Kara Sevda'nın bölüm etkileti #zortercih, Twitter'da uzun süre TT'de kaldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Neslihan Atagül Burak Özçivit Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title