Haberler

Kara Bir Leke

Polat, Galatasaray'a Yakışmayacak Bir Gece Yaşadıklarını Belirtti, "Futbol Bu Değil. Oyuncular Birbirlerine Değil, Koltuklara Çalım Attılar. Bunları Yapanlar Rakibi Alkışlar mı?" Dedi.

Polat, Galatasaray'a yakışmayacak bir gece yaşadıklarını belirtti, "Futbol bu değil. Oyuncular birbirlerine değil, koltuklara çalım attılar. Bunları yapanlar rakibi alkışlar mı?" dedi.

G.SARAY Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Ali Sami Yen Stadı'ndaki olayların futbol tarihi için kara bir leke olduğunu söyledi. Camiaları adına hiç yakışmayacak şeyler yaşandığını ifade eden Polat, bir haftadır ortaya atılan "Fenerbahçe, Ali Sami Yen'de alkışlanmalı" sözlerinin derbide sarı kırmızılı taraftarları gerdiğini söyledi. "Alkışlama olayı da nereden çıktı?" diyen Polat, şöyle konuştu: "Yaşananlara bakın. Bunları yapanlar rakibi alkışlar mı? Saha dışında olanlarla mücadele etmekten, saha içinde ne yapacağımızı şaşırdık.

Fener’e ödül!

F.Bahçe'ye bu sezon Disiplin Kurulu 17 tane ceza vermiş. Tahkim Kurulu da bu cezaların hepsini indirmiş. Adamlara geçen hafta ödül gibi ceza verdiler, 70 bin kişi önünde oynadılar. Bize 5 maç ceza verseler, Tahkim bunu 10 maça çıkartır.

Futbol bu değil. Oyuncular sahada resmen rakipleri yerine, koltuklara çalım attılar. G.Saraylılar bir süre İstanbul'da takımlarını izleyemeyecekler. Mali olarak güçlü olan rakiplerimizle rekabet etmek kolay değil. Her anlamda güçlüler. İmkansızlıklar içinde mücadele ediyoruz. Gerets, iki takım arasında kalite farkı olduğunu söylemiş. Geçen yıl bu takım şampiyon oldu. Ayrıca bu yıl Sabri ve Arda gibi yıldızlar ortaya çıktı.

Sorumlu polistir

İdari anlamda başarısızlık varsa yönetim suçludur. Sportif açıdan bakarsak da bunun sorumlusu teknik heyettir" Polat, maç öncesi tribündeki olayların faturasını da emniyete keserek, "Bu tablo, emniyet güçlerinin beceriksizliğinin eseridir. Polisin sert tepki göstermemesi lazım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title