Haberler

Kar yağışını gören Keltepe Kayak Merkezi'ne koştu

Güncelleme:

Kar yağışını gören Keltepe Kayak Merkezi'ne koştu Kar yağışını duyan vatandaşlar çocukları ile birlikte kayak merkezinde kar keyfini yaşadı Karabük'te sabah saatlerinden başlayan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu.

Kar yağışını gören Keltepe Kayak Merkezi'ne koştu

Kar yağışını duyan vatandaşlar çocukları ile birlikte kayak merkezinde kar keyfini yaşadı

KARABÜK - Karabük'te sabah saatlerinden başlayan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu.

Türkiye'nin 53. Kayak merkezlerinden biri olan 2 bin rakımlı Keltepe Kayak merkezinde beklenen kar yağmaya başladı. Yağan kar yağışıyla birlikte pistler de kar tutmaya başladı. Yer yer kar yüksekliğinin 10 santimetreye ulaştığı Keltepe Kayak Merkezi kar tutmaya başlarken, yağışı duyan bazı vatandaşlar çocukları ile soluğu kayak merkezinde aldı. Pistlerde kayak yapacak kadar yeterli kar bulunmazken önümüzdeki günlerde beklenen karın yağmasıyla birlikte ziyaretçiler pistlerde kayak yapabilecek.

Kar yağışını internette görür gelmez bölgeye geldiklerini söyleyen Hakan Eken, "Buraya çıkana kadar kar yoktu buraya gelince yağışı görünce sevindik. Tesis kapalı ama biz yine de kardan adamımızı yaptık" dedi.

Sezonun ilk karı ile karşılaşan çocuklarda doyasıya kar topu oynayarak karın tadını yaşadı.

Öte yandan Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, kayak merkezinin 5 Ocak'tan itibaren hizmet vermeye başlayacağını ve pandemi kuralları çerçevesinde yasakların olmadığı günlerde vatandaşa açık olacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayak Merkezi Karabük Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title