Haberler

Kar Yağışı 278 Köy Yolunu Kapattı, Yedisu'da Okullar Tatil Edildi

Kar yağışı 278 köy yolunu kapattı, Yedisu'da okullar tatil edildi Bingöl'de kent merkezi hariç genelinde kar yağışı etkili olmaya başlarken, şuana kadar 278 köy yolunun kapandığı açılması için çalışmalarını başladığı bildirildi Geceden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle Yedisu ilçesinde...

Kar yağışı 278 köy yolunu kapattı, Yedisu'da okullar tatil edildi

Bingöl'de kent merkezi hariç genelinde kar yağışı etkili olmaya başlarken, şuana kadar 278 köy yolunun kapandığı açılması için çalışmalarını başladığı bildirildi

Geceden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle Yedisu ilçesinde ise bugün sabah okullar tatil edildi

BİNGÖL - Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle 278 köy yolu ulaşıma kapanırken, Yedisu ilçesinde okullar bugün için gün tatil edildi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından, Bingöl'de kar yağışı başladı. Karlıova ve Yedisu ilçelerinde gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sabaha kadar etkili oldu. Kar yağışının devam ettiği Yedisu ilçesinde ilçe merkezi ve bağlı köy okullarında eğitime bugün için 1 gün ara verildi.

Haftalardır beklenen kar yağışının sonunda geldiğini belirten vatandaşlar, mutluluğunu kar topu oynayarak gösterdi. Yedisu ve Karlıova İlçe merkezlerinde belediye tarafından yol temizleme çalışmaları sürerken, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına ise, vatandaşlar el uzattı.

278 köy yolu ulaşıma kapandı

Aralıksız bir şekilde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 278 köy yolunun ulaşıma kapandığı da bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2 kar savurma, 14 greyder, 8 dozer, 12 kepçe, 3 kar küreme ve 101 personel 11 ekiple hazır hale geldiği bildirildi. Kar yağışının durmasıyla birlikte ekiplerin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalara başlayacağı ve aralıksız sürdüreceği aktarıldı.

Öte yandan, meteoroloji bugün ve yarın içinde Bingöl geneli için yoğun kar yağışı uyarısı yaptı. Kar yağışının il genelinde 20 ile 50 santimetre arasında olması beklendiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Karlıova Bingöl Yedisu Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title