Haberler

Kapusuz: "Erdoğan Zirveye Katılmayacak"

AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14-15 Aralık'ta Brüksel'de Yapılacak AB Liderler Zirvesine Davet Alsa Bile Katılmayacağını Söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14-15 Aralık'ta Brüksel'de yapılacak AB Liderler Zirvesine davet alsa bile katılmayacağını söyledi.

AB konusunda her şeyi açıklayamayacaklarını kaydeden Kapusuz, ''Ama Türkiye ipin ucunu bu önerisi ile yakalamıştır. Önerinin etkili olduğu Kıbrıs Rum Kesimi'nin itiraz etmesinden de anlaşılmaktadır. Şimdi rakibi sıkıştırmışken, bir iki kroşe daha vurmak lazım'' diye konuştu.

Türkiye'nin B planının yanında bir de C planı olduğunu ifade eden Kapusuz, ''C planının ne olduğunu AB Liderler Zirvesinden sonra göreceksiniz'' dedi.

Kapusuz, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in bir televizyon kanalının kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılmasıyla ilgili olarak da ''Sayın Baykal önümüzde seçimlerde sandığı kadar rahat olmayabilir. cumhurbaşkanımızı ilk kez bir etkinlikte gördük. Belki de CHP'nin başını düşünüyordur, belki de Baykal'a rakip olur. Bu memleket ne hakimler ne yargı mensupları gördük. Siyasetin kapısı herkese açık'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title