Haberler

Kaptanı Takım Seçecek

Fenerbahçe Yönetimi'nin, Teknik Heyetin Raporuna Göre Belirleyeceği Kaptanlık İçin Alex de Souza İlk Aday. Aurelio, Semih, Roberto Carlos ile Mateja Kezman da Gündemdeki Diğer İsimler.

Fenerbahçe Yönetimi’nin, teknik heyetin raporuna göre belirleyeceği kaptanlık için Alex de Souza ilk aday. Aurelio, Semih, Roberto Carlos ile Mateja Kezman da gündemdeki diğer isimler.

FENERBAHÇE’de merakla beklenen "Kaptan kim olacak?" sorusunun cevabı kampta ortaya çıkacak. Geçtiğimiz yıl kaptanlık pazubandını takan Ümit Özat ile Tuncay Şanlı’nın yurt dışına transferinden sonra gündeme gelen konunun çözümünü teknik direktör Arthur Zico buldu. Brezilyalı çalıştırıcı Avusturya’da yapılacak kamp sürecinde futbolcuların tek tek fikrini alarak yeni sezondaki kaptanını belirleyecek.

Alex ön planda

Yönetim kurulu bu konuda teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda kararını verecek. İlk aday olarak Alex de Souza’nın ismi konuşuluyor. Üç yıldır Fenerbahçe formasını giyen ve Türkiye’yi iyi tanıyan Alex’in bu göreve sıcak baktığı biliniyor. Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Milli Takım’ın da formasını giyen Aurelio ile en kıdemli oyuncu olan Semih de kaptanlığa yakın isimlerden.

Carlos faktörü

Buna karşılık Roberto Carlos en yaşlı futbolcu olarak kaptanlık için düşünülüyor. Dünyaca tanınan bir yıldız olduğu için Brezilyalı oyuncunun Türkiye’nin tanıtımı ve Avrupa’daki konumu itibarıyla daha yararlı bir seçim olacağı ileri sürülüyor. Hazırlık maçları öncesinde takım halinde en uygun isim ortaya çıkacak. Avrupa tecrübesi bulunan Kezman’ın da bu görevi üstlenmesi de gündeme gelebilir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title