Haberler

Kaplanlar Korosu'ndan Öğretmenler Günü Konseri

Güncelleme:

Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, "Kaplanlar Türk Sanat Musikisi Korosu" konser verdi.

Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü ve Osman Ulubaş Anadolu Lisesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, "Kaplanlar Türk Sanat Musikisi Korosu" konser verdi.

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi'ndeki konsere, Vali Vekili Davut Haner, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Elmalı, hayırsever Osman Ulubaş, Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmet Taymuş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Kızılay Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, Baro Başkanı Fevzi Konaç da katkıldı.

Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Davut Güleç-in sunuculuğunu yaptığı koroyu Eczacı Hatıf Hasşerbetçi yönetti.

Programı düzenleyen Osman Ulubaş Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Danacı, okulun iki ay önce eğitime başladığına dikkati çekerek, bundan sonra da sosyal sorumluluk projeleri ve faaliyetler ile okullarını örnek ve model yapmak istediklerini belirtti.

Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Başkanı Rifat Postacı da, artık sadece kar banyosu yaparak değil, kan ve organ bağışı yaparak, kışın yabani hayvanları yemleyerek ve moral konserleri doüzenleyerek kültür ve turizme katkıda bulunduklarını anlattı.

Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Davut Güleç ise, hayatı dolu dolu ve doyarak yaşamak için herkesi harekete geçmeye, spor yapmaya davet etti.

Hayırsever işadamı Osman Ulubaş da (78) gençlere çalışkan olmalarını öğütleyerek, "Ben okuyamadım ama bugün yaptırdığım okullardaki öğrencilerle okuyorum ve o mutluluğu yaşıyorum. Ölene kadarda hayır işlerine devam edeceğim" dedi.

Yaklaşık 1.5 saat süren konserde, Erciyes Kar Kaplanları Spor kulübü Türk Sanat Müziği Korosu "Gesi Bağları, Erkilet Güzeli" gibi Kayseri türkülerinin yanı sıra, sevilen 20 şarkıyı seslendirdi.

Konser sonunda, Vali Vekili Davut Haner, hayırsever işadamı Osman Ulubaş-a eğitime katkılarından dolayı plaket verdi.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Erciyes Kar Davut Haner Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title