Haberler

Kapkaç Şüphelisi Kamera Görüntüleriyle Yakalandı

Kapkaç şüphelisi kamera görüntüleriyle yakalandı Sivas'ta bir kadının çantasını ve bir şahsından elinden cep telefonunu kapkaç yapan şahıs polis ekiplerinin 100'e yakın kamerada yaptığı titiz çalışmayla evinde yakalandıSİVAS - Sivas'ta bir kadının çantasını ve bir şahsından elinden cep...

Kapkaç şüphelisi kamera görüntüleriyle yakalandı

Sivas'ta bir kadının çantasını ve bir şahsından elinden cep telefonunu kapkaç yapan şahıs polis ekiplerinin 100'e yakın kamerada yaptığı titiz çalışmayla evinde yakalandı

SİVAS - Sivas'ta bir kadının çantasını ve bir şahsından elinden cep telefonunu kapkaç yapan şahıs polis ekiplerinin 100'e yakın kamerada yaptığı titiz çalışmayla evinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 17 Ocak günü Mimar Sinan Mahallesi Selimiye Caddesi üzerinde meydana gelen olayda cadde üzerindeki otobüs durağında bekleyen bir şahsın yanına yaklaşan bir kişi elindeki cep telefonu alarak kaçtı. 6 Şubat'ta ise Kümbet Mahallesi, Barbaros Caddesi üzerinde yaşanan olayda ise 80 yaşındaki Sevim S., doğal gaz faturasını yatırmak için evinden çıkarak postaneye gitti. Faturayı yatırdıktan sonra evine dönerken yaşlı kadının arkasından yaklaşan kapkaççı, Sevim S.'nin içerisinde cep telefonunun ve 55 lirasının bulunduğu çantasını alarak kaçtı.

"100'e yakın kamerada 60 saat görüntü izlendi"

Şahısların durumu polis ekiplerinin haber vermesinin ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipleri olay Yeri çevresi ve şüpheli şahsın kaçış güzergahı üzerinde alan çalışması yaptı. Polis ekipleri şahsın eşgalini tespit edebilmek için 100'e yakın kamerada 60 saat görüntü izledi. Çalışmalar neticesinde, her iki kapkaç olayını gerçekleştirilen şahsın K.D. olduğu tespit edildi. Şahıs ikametinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivas 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title