Haberler

Kapısı Kilitlenen Otomobilde Mahsur Kalan Bebek Kurtarıldı

Güncelleme:

Adana'da kapısı kitlenen otomobilin içerisinde mahsur kalan bebek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Otomobil kapısının ekiplerce açılmasıyla bebeğine kavuşan anne, gözyaşlarına boğuldu.

Adana'da kapısı kitlenen otomobilin içerisinde mahsur kalan bebek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Olay, sabah saatlerinde Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çalışır vaziyetteki otomobilinden inen Derya Yetkin, bir süre sonra otomobilin kapıları otomatik olarak kilitlenince şoku yaşadı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Bebeği kapıları kilitlenen aracın içerisinde mahsur kalan anne, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kapı açma aparatlarıyla otomobilin kapısını açarak, mahsur kalan bebeği kurtardı. Kurtarıldıktan sonra bebeğini kucaklayan anne Derya Yetkin, gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

dıno:

haram olsun

1
2
yanıtYanıtla
.......................:

kamu borcumuz dediği yandaşlarına peşkeş çektiği kapısından bile girmediğimiz hastaneler, üzerinden geçmediğimiz köprüler için taahhüt edilen sayıya varmadığı için ödenen paralar, bunlarıda piyasaya yağdırdığınız zamlar sayesinde kapatmış bulunuyorsunuz. ya 2019 yıl başında gelecek zamlarla öyleise devlet kara geçecek. haydi türkiyem gözünüz aydın olsun gelecek iki yıl hiçbirşeye zam yok.

3
0
yanıtYanıtla
ülke değişti ama ideolojik kafalar asla:

siz haklısınız ben yıllar önce dedim ya şu Devlet hastanelerinin ve yeni yapılan Şehir Hastanelerini yıkın hiç bir insanımız oralara gitmiyor köprüleri alt üst geçitleri yıkın dedim sizin geçmediğiniz köprünün ve gitmediğiniz hastanenin daha durması gerekmez yıkın yakın ben eminim abd ingiltere almanya batı ab ülkelerin, de hastaneler köprüler bedava hatta doğal gaz elektrik su benzin mazot bedava oralarda hiiç 1 şeye zam yapılmıyor 1980 ile 1990 yılları hastaneleri kimlere peşkeş çekildi

yanıt0
yanıt0
z:

sence kim karlı çıkıcak ?

yanıt0
yanıt0
deli..dolu:

sizlere böyle durumlar için kısa ama önemli 1 bilgi ALLAH göstermesin oldu''ya arabada içindesiniz bebeğinizi yada siz kilitli kaldınız kapıyı açamıyorsunuz hemen panik yapmayın oturduğunuz koltukların baş kısmı portatif çıkabilir başlıklar ve o koltuk başlıkların ucu sivri demir içeriden vurduğunuz anda arabanın camını rahatlıkla kırabilirsiniz aklınızda bulunsun 1 arabanın camı dışarıdan zor kırılır fakat içeriden çok rahatlıkla kırılabilir yine dediğim gibi panik yapmadan kurtulursunuz sakinc

2
0
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Neyse sevindim cocugu kurtulduguna, demekki adanada iyi seylerde oluyormus

0
1
yanıtYanıtla
bu kadar da olmaz:

kaza yaparsın polisi çağırırsın gelmez canım itfaiye herşeye gelir. çilingir açamıyormu ağbi araba kapısını. olmaz diyelim camı kır. benzinin litresi kaç lira oldu bilmiyorum benden hızlı takip edemiyorum. yardım çağırdın madem maddi zararını karşıla. o da anne sonuçta bebeği üşümesin diye arabada bırakmıştır kapılarda otomatik kitlendi bunu bilmiyor mu yaşanmış çok örnekleri var. yetkililer sesimi duysun lütfen. Maddi zararın tarafından karşılamasını arz ederim. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title