Haberler

Kapalıçarşı'da Skandal Görüntü! Tarihi Kapıya Nusr-Et Tabelası Asıldı

Güncelleme:

Tarihi Kapalıçarşı'da şube açan Nusret Gökçe, tarihi Sandal Bedastanı kapısına tabela astırdı. Tarihi yapıdaki tabelanın fotoğrafları sosyal medyada yayılınca tepki çekti.

Nusr-Et markasının kurucusu Nusret Gökçe, İstanbul'un turizminin kalbi Kapalıçarşı'ya da şube açtı. Tarihi Sandal Bedastanı Kapısı'na tabela astıran Nusret, sosyal medyada tepki çekti.

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle gündeme gelen Gökçe, bu kez tepkilerin hedefi oldu.

TARİHİ KAPALIÇARŞI'YA TABELA ASTIRDI

Kapalıçarşı'daki şubesi için Gökçe, tarihi 'Sandal Bedastanı Kapısı'na tabela astırdı. Sosyal medyada, tarihi bir yapıya asılan tabela tepkilere neden oldu.

BEBEK'TEKİ ŞUBESİ MÜHÜRLENMİŞTİ

Bebek'te bulunan Nusr-Et Steakhouse, Beşiktaş Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle geçen günlerde mühürlenmişti.

İşte tarihi yapıya asılan tabelaya gelen tepkiler;

Kapalıçarşı'da Skandal Görüntü! Tarihi Kapıya Nusr-Et Tabelası Asıldı

Kapalıçarşı'da Skandal Görüntü! Tarihi Kapıya Nusr-Et Tabelası Asıldı

Kapalıçarşı'da Skandal Görüntü! Tarihi Kapıya Nusr-Et Tabelası Asıldı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Gökçe Magazin Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (56)

KRAL YORUMCU:

Nusret metropol bir kırodur. Nerde yeni yer açarsa açsın nasıl yaşarsa yaşasın kıro her yerde kırodur. .

9
6
yanıtYanıtla
hulusi:

ANLAŞILAN krolardan yemişsin yiyeceğini. acı var mı acı

yanıt1
yanıt1
KRAL YORUMCU:

HULİSİ: Ben yediriciyim gel sana da yedireyim. Korkma sakın ilki aşıntı yapmaz sadece kaşıntı yapar sonrası alışkanlık yapar. .

yanıt2
yanıt0
KRAL YORUMCU:

HULUSİ; Acı yok bal var benim etin üstüne dökerim sabaha kadar yalarsın bırakamazsın. . Küçüklüğünde yediğin elma şekeri gibi tadı vardır. elma tarafını yersin sapı elinde kalır. .

yanıt2
yanıt0
Ne alaka:

Adam dükkanının önüne tabelasını asmış yerli bir girişimci menleketine hayırlı yardım sever bir işletneciyle uğraşcanıza burgerkingleriniz subarolarınız mc larınızı denetlettirin siz

7
6
yanıtYanıtla
Batuhan:

Adam dünyada Türkiyenin markası haline geldi kıskanmamak gerek turistlerin en çok ziyaret ettiği yer ve merak edilen adam

2
10
yanıtYanıtla
nicksiz:

nusret kraldır kral adam hakediyo herşeyi hakediyo kıskananlar çatlasın adam sizin gibi yan gelip yatmıyo iş beğenmezlik yapmıyo adam çocukluktan beri çalışıp buralara kadar gelmiş ben adamın hayatını okudum gerçekten zor bi hayat geçirmiş hep çalışmış hep çalışmış sonunda kral olmuş ama tek bi sıkıntı var oda etleri iyi pişirmiyolar içi çiğ kalıyo çiğ veya az pişmiş et yemek çok zararlı beyinde kurtçuklar oluşmasına neden oluyomuş bide bağırsak kurtlarınada sebep oluyomuş bide fiyatlar yüksek

5
7
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Kapalıçarşıya girenler kokmasın diye tuzlama yapıyor. . !!!

10
2
yanıtYanıtla
ÇAT ÇAT:

Tarihi Binalar Bazı kişiler veya kurumların reklam alanı olamaz.

9
1
yanıtYanıtla
HALICI HAYDAR:

Haklısın bazı kişilerin (!) olamaz, ama bazılarının bal gibi olur. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title