Haberler

Son dakika haber... "Turizmin başkenti" Antalya'da kontrollü normalleşme sürecinde kafe ve restoranlar hizmete açıldı

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre, yüksek riskli iller arasında yer alan Antalya'da, kontrollü normalleşme sürecinde kafe ve restoranlar, yüzde 50 kapasiteyle hizmet vermeye başladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre, yüksek riskli iller arasında yer alan Antalya'da, kontrollü normalleşme sürecinde kafe ve restoranlar, yüzde 50 kapasiteyle hizmet vermeye başladı.

"Turizmin başkenti" olarak nitelendirilen kentte, salgın tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan işletmelerde sabah saatlerinden itibaren hareketlilik başladı.

Kentte 07.00-19.00 saatlerinde hizmet verecek tesisler, hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarını dikkate alarak müşterilerini ağırlıyor.

Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'ndaki tesislerde de salgın öncesindeki gibi masalar sahil bandına yerleştirildi. Güneşli havayı da fırsat bilen yerli ve yabancı tatilciler, sahilde yoğunluk oluşturdu.

İşletmesini yeni düzene göre açan Aslan İbrahimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süredir bugünü beklediklerini söyledi.

Tesiste gerekli tedbirleri aldıklarını anlatan İbrahimoğlu, "Masaları sosyal mesafe kurallarına göre dizayn ettik. Dezenfektan sayısını artırdık. Temizliğe de büyük hassasiyet gösteriyoruz. Kapasitemizin yüzde 50'si oranında hizmet vereceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Denizli Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title