Haberler

Kapak Kızı Olan Aleyna Tilki: Sahnede Gördüğünüz Kadar Sevimli Biri Değilim

Güncelleme:

İkinci kez bir dergiye kapak kızı olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, sahneye çıktığında başka bir kişiliğe büründüğünü, gerçekte o kadar sevimli bir yapısı olmadığını anlattı.

Geçtiğimiz yıl 'Elle' dergisine kapak kızı olan 18 yaşındaki Aleyna Tilki, bu seferde 'Miss Vogue Türkiye'ye dergisinin kapak kızı oldu.

"SANATIN PROFESYONEL OLMASINI SAVUNMUYOR"

Kapak kızı olduğu dergiye röportaj veren Aleyna Tilki, Aleyna olmanın zor ve eğlenceli yanlarını şu sözlerle anlattı: "Ben sanatın profesyonel ortamlarda yapılmasını savunmayan biriydim. Böylelikle kendi adıma da daha özgür olabileceğimi düşünüyordum ancak bir noktada başka bir meslek sahibi olmak istemediğimi fark ettim. Sahnede olmaktan çok büyük keyif alıyordum ve beni etrafımdakilerden ayıran bir ruh olduğunu hissediyordum. Bunu üstünlük olarak değil bir özellik olarak söylüyorum."

Kapak Kızı Olan Aleyna Tilki: Sahnede Gördüğünüz Kadar Sevimli Biri Değilim

"SAHNEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ PEMBE VE SEVİMLİ BİR YAPIM YOK"

Sahneye çıktığında olduğundan farklı biri gibi davrandığını söyleyen genç şarkıcı, "Aleyna Tilki olmanın en eğlenceli yanı olmadığım biri olabilmem. Normalde beni sahnede gördüğünüz kadar pembe, tatlı, sevimli bir yapım yok. Hatta uzaktan bakıldığında ilk başta soğuk bile görünebiliyorum. Eğer tüm yeteneklerim ve potansiyelimi insanlara gösterirsem karşılarında çıplak kalırım ve eleştirildiğimde bir zırhım olmaz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Miss Vogue Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (35)

gerçekler:

sevimsiz. . . yüzü bembeyaz hep. . . . korku filminde iş yapar. . . şarkıcılık asla . . . yarın birgün sanada tarkan gibi megastar derler kesin. . .

8
2
yanıtYanıtla
Dilek:

Sahnedede sevimli değilsinki.

9
1
yanıtYanıtla
Leyla:

Sen zaten hic sevimli degilsin hissediorum enin de sonun da seninde bi pisligin cikacak aleyna bu kadar kisa zaman da bu kadar ün normal dgl buraya yazdim :)

8
1
yanıtYanıtla
MODEL:

Turşucuda çalışan bi kız vardı tip olarak buna çok yakın, bayadır onu o turşucu dükkanında göremiyorum . .

6
2
yanıtYanıtla
B.K:

Sen hic bir zaman bir Sanatci olamassin ,Senin gibileri Türkiye çok gördü.Bir gün varsin ,bir bakmışsın Kimse adını hatırlamıyor .Zeki Müren ,Baris Manco ,Sezen Aksu,bunlar süperligse,sen daha Amatör ligindesin ,Yani bir kac sene sonra ,Geldigin yere geri döneceksin .

4
3
yanıtYanıtla
metin:

Yahu bi durun kızcağız daha yolun başında

yanıt2
yanıt1
Masal:

Kim bu acayip sey ya taniyomuyuz bunu cikartamadim neyse hicte lazim degil zaten

4
2
yanıtYanıtla
ezhel:

valla ister tanı ister tanıma ama kızı bütün türkiye tanıyo sen tanıyon tanımıyon boş

yanıt1
yanıt0
Nuray:

Buda kendini bir şey zannediyor tipsiz

3
3
yanıtYanıtla
ADA:

Merak etme her halinle ileri derecede sevimsizsin

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title